1 2 3
Maandag t/m donderdag
11:00 - 13:00 uur

Vrijdag
12:00 - 14:00 uur
linkedin Twitter sin
HBW FBMG Lustrum

Vooraankondiging Dies Natalis

15 April 2015

De FBMG wordt weer een jaartje ouder en dat zullen we dan ook groots gaan vieren. De 32ste DIES NATALIS, hét feest van het jaar, zal plaatsvinden op donderdag 28 mei! Het belooft een onvergetelijke avond te worden, dus houd deze avond alvast vrij in je agenda. Wij houden je nog even in spanning wat betreft de locatie en het thema, maar dit wil je niet missen! Ben jij erbij?

Met vriendelijke groeten,

Het 32ste Bestuur der FBMG

Sollicitatie 33ste Bestuur der FBMG

11 April 2015

Vandaag (zondag 12 april) is dan echt de allerlaatste dag om te solliciteren naar een functie in het 33ste Bestuur der FBMG! Zorg dat je voor vanavond 00.00 uur je CV en motivatiebrief met daarin je twee voorkeursfuncties hebt opgestuurd. Ga jij deze uitdaging aan??

Inhousedag Significant

20 March 2015

Significant organiseert 17 april 2015 een uitdagende Inhousedag voor masterstudenten met een studie in of interesse voor zorg en beleid.

Wij zijn een advies- en onderzoeksbureau dat actief is in meerdere marktsectoren, waaronder de zorgsector. In de zorgsector hebben wij als organisatie al jaren een toonaangevende positie. We werken op projectbasis voor verschillende klanten; van beleidsmakers/toezichthouders (zoals het ministerie van VWS, de NZa, Zorginstituut Nederland) tot zorgaanbieders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties. Kijk voor voorbeelden van projecten op onze website: www.significant.nl.

Tijdens de Inhousedag ga je aan de slag met een realistische en uitdagende casus, met als onderwerp vrije artsenkeuze. Na een korte introductie van het beleidsvoorstel vrije artsenkeuze ga je aan de slag met het in kaart brengen van de verwachte effecten op de verschillende organisaties en partners in het veld (‘impactanalyse’). We vragen je om in één middag met een passende oplossing te komen voor de (fictieve) klant en deze aan hen te presenteren. Zowel je analytische vaardigheden als je adviesvaardigheden worden daarbij stevig op de proef gesteld. 

De Inhousedag vindt plaats op ons kantoor in Barneveld waar je een indruk kunt krijgen van hoe het is om bij ons, maar ook voor een klant te werken. Tijdens de afsluitende borrel kun je op een leuke en informele manier kennis maken met adviseurs van Significant.

Ben jij een masterstudent en wil je graag deelnemen aan de Inhousedag? Schrijf je dan nu in! Stuur een mail met daarin je studierichting, de verwachte afstudeerdatum, CV en een korte motivatie naar inhousedag@significant.nl. De inschrijving sluit op 30 maart, dus wees er snel bij! In de eerste week van april ontvang je een bericht of je op basis van je cv bij de selectie zit om deel te nemen.

Halfjaarlijke Algemene Leden Vergadering

17 March 2015

Geachte leden der FBMG,

Op 1 april aanstaande zal de Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de FBMG plaatsvinden. De vergadering zal starten om 19.00 uur in lokaal T3-21. We hopen jullie allemaal te zien om mee te praten over het beleid en van de FBMG.

Met vriendelijke groeten,

Het 32ste Bestuur der FBMG

Verhuizing bestuurskamer

17 March 2015

Vanaf deze week is de bestuurskamer weer verhuisd! We zijn nu weer te vinden op onze oude vertrouwde plek, J7-05! 
Om dit te vieren, willen wij jullie graag uitnodigen voor een housewarming!

Op maandag 23 maart zijn jullie welkom van 11.00 tot 16.00 uur om onze nieuwe kamer te komen bewonderen! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er iets te drinken is om mee te proosten op onze nieuwe kamer en iets te snacken.

Aankomende week zijn we weer op de reguliere tijden open; maandag tot donderdag van 11.00 tot 13.00uur en vrijdag van 12.00 tot 14.00uur.

We hopen jullie allemaal volgende week maandag te zien!

Studystore hemmink Q-Talent abmg