1 2 3
Maandag t/m donderdag
11:00 - 13:00 uur

Vrijdag
12:00 - 14:00 uur
linkedin Twitter sin
HBW FBMG Lustrum

Inhousedag PinkRoccade healthcare

19 May 2015

Op 29 mei organiseert PinkRoccade Healthcare speciaal voor jullie een Inhousedag op hun kantoor in Apeldoorn! Tijdens deze dag kunnen jullie eens kijken hoe het er bij een groot bedrijf als PinkRoccade aan toe gaat, hoe ze werken en wat ze nu precies allemaal doen. Het programma zal ingevuld worden met een korte inleiding over PinkRoccade zelf, waarna we een casus zullen gaan behandelen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@fbmg.nl onder vermelding van Inhousedag PinkRoccade.

Wanneer: 29 mei, 11.00 - 15.00 uur

Waar: Kantoor in Apeldoorn

Deelname is kosteloos. 

Zorg in ontwikkeling

11 May 2015

Kom naar de grootste Studiecommissie-activiteit van het jaar: Actueel in Beeld met als thema Zorg in ontwikkeling! Tijdens Zorg in ontwikkeling, een interessant en interactief debat zoals je het kent van De Wereld Draait Door, worden de ontwikkelingen in de zorg door zeer interessante sprekers belicht!

Aanmelden ; studiecommissie@fbmg.nl
Ook vragen waarop je graag antwoord zou willen zien en zelfbedachte interessante stellingen voor het debat kun je naar dit e-mailadres sturen!

Comedy Experience

11 May 2015

Geniet van een avond gevuld met plezier, lachen en films tijdens de Comedy Experience! Tijdens deze avond kan je genieten van de Loco Toko Picture Show die de bekende James Bond film ‘Die Another Day’ op de hak zal nemen door middel van stand up comedy, improvisatie, sketches en interactie met het publiek. Reserveer snel je kaarten, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Wanneer: woensdag 20 mei 20.00 – 22.00 uur
Kosten: €5
Reserveren: bestuur@fbmg.nl

Auto huren?

5 May 2015

Goedkoop een auto huren?

Via HolidayCars.com vergelijk je snel alle huurauto's en huur je direct de aanbieding die op dat moment het goedkoopste is. Er zijn honderden locaties beschikbaar waar je een auto kan huren. Dus niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld!

Voor leden van de FBMG is het huren van een auto nu zelfs nóg voordeliger! Want in samenwerking met HolidayCars.com biedt FBMG haar leden extra voordelige tarieven aan. Hoe dat werkt? Gebruik deze link om naar de website van holidaycars te gaan, kies de bestemming waar je een huurauto nodig hebt, selecteer de auto en autoverhuurmaatschappij van je keuze waarna de exclusieve korting automatisch wordt meegenomen. 

 

Workshop Studelta

4 May 2015

Workshop Studelta!

Op maandag 18 mei organiseert de FBMG in samenwerking met Studelta een workshop om inzicht te krijgen in je drijfveren en ambities. 
Het doel is dat je na de workshop gelijk aan de slag kunt met het zoeken, vinden en krijgen van een (bij)baan die bij je past. Ben je nog niet op zoek naar een baan? Ook dan is deze workshop waardevol voor je, want je kunt het ook toepassen op keuzes die je moet maken voor bijvoorbeeld je Master.

Wanneer: maandag 18 mei
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Aanmelden: bestuur@fbmg.nl

Q-Talent abmg pinkroccadezorg Studystore hemmink